Navn: Ras Bolding
Funktion: Musikansvarlig, musiker, DJ
E-mail: rasbolding@hotmail.com
Ras Bolding har et par universitetstitler og sjovt hår. Han er musiker og befinder sig genremæssigt i retning af synth, electropop, wave, industrial og ødelagte computerspil fra firserne. Han giver koncerter rundt om i landet samt i fjerne dimensioner, og optræder også jævnligt som DJ. Han ved hvordan man laver en Golemkage, men han afslører ikke hvordan det gøres!

 

Navn: Maja Spang-Hanssen
Funktion: Økonomi- og personaleansvarlig, DJ
E-mail: frugeneral@hotmail.com
Maja Spang-Hanssen er fritidsgoter og wanna-be ork, arbejder i den virkelige verden på et museum og er mor til Valdemar og Aisha. Hun er DJ under navnet Changeling og spiller helst neofolk og sej 80'er-rock. Desuden er hun middelalder- og fantasynørd, og elsker at spille rollespil. Levende edderkopper, poppunk og Golemkage er blandt de største rædsler hun kan bydes!

 

Navn: Rune Sørensen
Funktion: Musik- og kreativafdeling, DJ
E-mail: runesoerensen@live.dk
Rune Sørensen har hang til alt for korte trøjer og skiftende hårfarver, og er jævnligt at finde som DJ på Golem, hvor han bl.a. gør i genrer som new wave, synth og industrial. Udover Golem har han også besøgt flere andre af landets mørke klubber som DJ gennem tiderne, såsom det gamle Styria, Faust, Black Cat, Haven, Club Nevermore og Totentanz.

 

Navn: Paw Bosack
Funktion: Musik- og kreativafdeling, DJ
E-mail: pawrranger@hotmail.com
Paw Bosack er, udover Klub Golem, også tilknyttet Æter/Totentanz i København, som fokuserer på bl.a. postpunk og synth. Han har tidligere stået bag en håndfuld lignende arrangementer i Jylland, blandt andet Ballroom Blitz og DeathRock DeKay. Som DJ spiller han gerne gothrock, postpunk, new wave og synth, men alt obskurt og bizart kan snige sig ind.

 

Navn: David Faurskov
Funktion: Fotograf
E-mail: david@nomnomnom.dk
David Faurskov er hoffotograf på Golem, så han er generelt at finde her, der og alle vegne under arrangementer. Han har også taget koncertfotos til bl.a. Gaffa. Ydermere har han spillet bas og styret lasere til Ras Boldings koncerter i en årrække, og så har han mere end en enkelt finger eller to med i Nakkefestival, der specialiserer sig i undergrund og alternativ musik.

 

Navn: Lærke Lømmel
Funktion: Medarrangør, musiker, DJ
E-mail: imgonnafreakout@live.dk
Lærke Lømmel stammer fra Ålborg, hvor hun har en større samling af alskens kæledyr, der alle har for vane at afgå ved døden i tide og utide. Hun har i et par år spillet på bas og synthesizer som Frøken Sort hos Ras Bolding og hun har haft omtrent lige så mange hårfarver som ham. Hun kan tale ægte jysk og hun ved hvordan man kører en elg ned.

 

Navn: Marie Makaber
Funktion: Medarrangør, musiker, DJ
E-mail: marieovesen@icloud.com
Marie Makaber er yngste i flokken og hun har en fortid som balletdanser på Hogwarts. Hun har optrådt som vokalist og på synthesizer hos Ras Bolding ved flere lejligheder og også som sangerinde i samarbejde med tyske Phase7 i forbindelse med H. C. Andersen Festivals. Trods sin unge alder er hun allerede godt med hvad antal forskellige hårfarver angår.